SPRINTCHALLENGE AMERSFOORT

AV Altis organiseert op vrijdag 5 juli voor de kinderen

uit groep 7 en 8 de Sprint Challenge!

De kinderen kunnen in een officiële wedstrijd laten zien dat ze kunnen sprinten. Vanaf 16:00 uur staat alles klaar: een officiële starter, wedstrijdjury, een speaker, startblokken, elektronische tijdwaarneming met finishfoto én de atletiekbaan van Altis aan de Schothorsterlaan in Amersfoort.  Ze lopen de afstand die bij de leeftijdsklasse hoort. Voordat ze voluit gaat sprinten leren ze eerst de kneepjes van het sprintvak in de vorm van een clinic. Ervaren en gediplomeerde sprinttrainers van AV Altis worden ze in 45 minuten klaargestoomd voor de wedstrijd. In deze Sprint Clinic zit onder andere een warming up en uitleg over de startblokken. Atletiek ervaring is dus niet nodig.

• Sprint_Challenge_2019