Musical4daagse

Musicalproject in theater De Flint Amersfoort zomervakantie 2019

VOOR DE EERSTE KEER IN AMERSFOORT; WORD EEN MUSICALSTER IN 4 DAGEN!

Hou jij van zingen, dansen en acteren en ben jij tussen de 6 en 12 jaar? Deze zomervakantie komt de Musical4daagse voor de eerste keer in Amersfoort. Maak een musical in 4 dagen voor een echt publiek. Geen ervaring nodig.

Het unieke concept geeft kinderen vanaf zes jaar de kans om in de vakantie een eenmalige musicaltraining te volgen. Zowel de repetities als de presentatie vinden plaats in theater De Flint.

Voor wie?

Iedereen met een passie voor zingen, dansen en acteren mag meedoen! Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen zich aanmelden voor de Musical4daagse.

Goed om te weten.

22 juli t/m 25 juli | 10:00 tot 15:00

Inschrijven kan tot 8 juli via de website: www.musical4daagse.nl. Let op, er is maar beperkt plaats!

• Knipsel