Zomer huttenbouwweek Soesterkwartier

Zomer huttenbouwweek Soesterkwartier van 26 augustus t/m 30 augustus 2019

De zomer huttenbouwweek in de laatste week van de zomervakantie is al niet meer weg te denken in het Soesterkwartier. Dit jaar wordt dit evenement al weer voor de 15de keer georganiseerd in speeltuin Rivierenwijk (van 26 augustus tot en met 30 augustus 2019).

Alle kinderen uit het Soesterkwartier in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar zijn van harte welkom om aan dit evenement deel te nemen.

Deze 15e editie willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom zullen er tijdens de huttenbouwweek - naast het huttenbouwen - extra feestelijke activiteiten worden georganiseerd. De voorbereidingen hiervoor zijn reeds in volle gang. Dus schrijf je snel in voor deze bijzondere editie van de zomer huttenbouwweek. Dit inschrijven kan tot en met zaterdag 13 juli 2019 via onze website www.hutten-bouwen.nl. Wees er snel bij, want elke dag is er plaats voor maximaal 60 kinderen.

Het succes valt of staat met de hulp van voldoende vrijwilligers. Gedurende de week hebben we circa 80 vrijwilligers nodig voor onder andere groepsbegeleiding, EHBO, afbreken hutten (aan het einde van de dag). De ouders vragen we dan ook om minimaal 1 keer te helpen als vrijwilliger. Ook opa’s en oma’s zijn van harte welkom als vrijwilliger. Opgeven hiervoor kan ook via www.hutten-bouwen.nl of per email aan info@hutten-bouwen.nl.

Op vrijdag 30 augustus - na afloop van het evenement - kunnen alle vrijwilligers onder het genot van een hapje en drankje terugkijken op een hopelijk geslaagde week.

Voor vragen kan een email gestuurd worden naar info@hutten-bouwen.nl.

De Huttenbouw organisatie.
  • ZHB