Opening beweegroute Groengordel Soesterkwartier!

Op donderdag 26 september wordt een nieuw beweegrondje in het Soesterkwartier geopend door sportwethouder Buijtelaar.

Deze beweegroute van bijna 3 kilometer ligt rond de Groengordel tussen het Soesterkwartier en de Isselt. Het eerste deel - 1,2 kilometer- is speciaal voor kinderen, want er worden geen wegen gekruist.

Bijgevoegd de uitnodiging met meer informatie over de route en het programma op 26 september.

Kom je ook op donderdag 26 september gezellig wandelen, lekker joggen of flink rennen?
Of ken je nog mensen die graag mee willen doen?

Tijd:                      16.00 uur
Locatie:               Ingang korfbalvereniging AKV Soesterkwartier, Berkelstraat