De SOESTERKWARTIER SINTERSPEELGOEDBEURS

!!!AAN ALLE HULPSINTERKLAZEN IN HET SOESTERKWARTIER!!!

Nog even en dan is het weer zover… Sinterklaas is in het land! En om alle hulpsinterklazen in het Soesterkwartier de mogelijkheid te geven er een mooi en duurzaam feest van te maken, organiseren wij

De SOESTERKWARTIER SINTERSPEELGOEDBEURS

Op vrijdag 22 november 2019 opent de Soesterkwartier SinterSpeelgoedbeurs haar deuren om 18.00u in de Keistadkerk, de Emmaüskerk en de huiskamer van Bij Bosshardt. Als hulpsinterklaas heb je op de beurs de volgende mogelijkheden:

• - Ruilen van speelgoed in de RuilRuimte (huiskamer van Bij Bosshardt)
  • - Uitzoeken van mooi tweedehands speelgoed in de SpeelgoedRuimte (zaal van Emmaüskerk)
  • - Inpakken van speelgoed in de InpakRuimte (huiskamer van Keistadkerk)
Dit alles onder het genot van een kop koffie/thee en natuurlijk pepernoten.

In de ruilruimte ben je zelf verantwoordelijk voor het sluiten van mooie deals.
In de speelgoedruimte mag je per kind maximaal drie stuks speelgoed uitkiezen. Als je wil mag je een vrijwillige bijdrage achterlaten voor het goede doel.

Het belangrijkste is dat ALLE kinderen in het Soesterkwartier een mooi Sinterklaasfeest tegemoet kunnen gaan!

Opbrengst van de SoesterkwartierSinterSpeelgoedbeurs gaat naar ‘Stichting het Vergeten Kind’.

OPROEP VOOR INZAMELEN SPEELGOED

Heb je mooi en schoon speelgoed, dat je niet per se hoeft te ruilen, maar waarvan je weet dat een nieuwe eigenaar/eigenaresse er superblij van wordt?
Speelgoed inleveren kan van vrijdag 1 november tot en met woensdag 20 november op de volgende punten:

Huiskamer Bij Bosshardt
(in bijgebouw van de kerk naast AH)
 dinsdagmiddag van 14.00-16.00
donderdagmiddag van 14.00-16.00
Speel-o-theek Ondersteboven
(Speeltuin Rivierenwijk)
dinsdagochtend van 09.30-11.00
donderdagavond van 19.30-20.30
Vick’s Tabak en Gemak
(Tegenover cafetaria de Hoefslag)
maandag t/m zaterdag van 08.00-22.00
zondag van 11.00-18.00

spelletjes, binnenspeelgoed, buitenspeelgoed, kinderboeken, stripboeken, puzzels, sieraden, haarfrutsels en noem maar op;
alles wat mooi, schoon en compleet is, groot of klein, is welkom!

• Knipsel