Voorleesfeestje Rikki wil een kerstboom

Voorleesfeestje Rikki wil een kerstboom


Op zondag 22 december is het weer tijd voor een voorleesfeestje in de Bibliotheek het Eemhuis. Het feestje begint om 15.00 uur. 

Kinderen kunnen luisteren naar een leuk kerstverhaal, voorgelezen door een jeugdmedewerker van de Bibliotheek Eemland. Na het verhaal kunnen de bezoekers aan de slag met een bijbehorende knutselopdracht! Dit keer wordt 'Rikki wil een kerstboom' van Guido van Genechten voorgelezen.

Over 'Rikki wil een kerstboom'
Het is bijna Kerstmis, maar bij Rikki thuis staat nog altijd geen kerstboom. Papa heeft het veel te druk om er een te halen. Maar vandaag moeten ze gewoon samen naar de kerstbomenmarkt, vindt Rikki. Papa heeft er eerst niet veel zin in, maar dankzij Rikki’s enthousiasme ontdooit hij algauw helemaal.

Waarom voorlezen?

Voorlezen is niet alleen gezellig, het is ook belangrijk. Het vergroot de woordenschat van kinderen en helpt ze om de wereld om zich heen te begrijpen. Daarom organiseert de Bibliotheek regelmatig voorleesfeestjes. 

Aanmelden

De toegang voor het voorleesfeestje is gratis. Wel weten we graag hoeveel kinderen er naar ons feestje komen. Aanmelden : https://www.bibliotheekeemland.nl/Actueel/agenda/voorleesfeestje-kerst-het-eemhuis.html

Media
  • Knipsel
  • extImg
De Magneet, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

obs De Magneet
Locatie Maas;
Maasstraat 2
3812 HS Amersfoort

Locatie Dollard;
Dollardstraat 141
3812 EV Amersfoort

Tel: 033 461 71 97
E-mail: info.magneet@meerkring.nl

Plan route

Volg ons

Volg ons op Facebook


Stichting

obs De Magneet is aangesloten bij Meerkring, stichting voor openbaar primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl.

Lees verder