De Magneet sluit de schooldeuren na besluit overheid

Vanmiddag heeft de overheid besloten om alle scholen in Nederland tot en met 6 april 2020 te sluiten als noodmaatregel ter voorkoming van de verspreiding van het coronavirus. U bent hierover al geïnformeerd door ons bestuur Meerkring.

Dit betekent dat onze school zijn deuren sluit voor onderwijs. Behalve voor kinderen van ouders met cruciale beroepen die geen andere opvang kunnen organiseren.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van onze Stichting Meerkring

• Header Corona update_ Meerkring sluit schooldeuren 1280x720