Daaag, saai schoolplein

Daaaag, saai schoolplein!

Wat als je de basisschool voor je kind hebt gevonden, maar het schoolplein kan veel leuker?We waren overtuigd van de basisschool de Magneet en konden meedenken over een nieuw schoolplein

 Toen we voor onze dochter een basisschool zochten waren we enthousiast over de Magneet, de openbare basisschool in het Soesterkwartier. Een aansprekende onderwijsvisie, kleine klassen, betrokken leerkrachten én in de wijk van ons nieuwe huis. Eenmaal binnen een super gezellige school, maar de buitenkant was vooral kaal en veel steen. Na afloop van de rondleiding met de directeur gaven we dan ook aan dat het schoolplein wat ons betreft wel wat leuker kon. Op de Magneet werken ouders en het team samen om er een mooie school van te maken

 Nadat we de aanmeldformulieren hadden ingevuld belde de directeur mij op: "Of ik mee wilde denken over het nieuwe schoolplein". 

Samen met de kinderen van de Magneet, de buurtbewoners, kinderopvang SKA en Exterum speelconcepten brainstormden we over een groener en aantrekkelijker schoolplein.

Binnenkort wordt het Speel(kleuter)plein aan Maasstraat  feestelijke geopend.

(geschreven door een ouder van De Magneet)

Media
 • IMG_9025
 • IMG_9026
 • IMG_9027
 • IMG_9193
 • IMG_9194
No demo item exists for the selected template.

  Contact

  obs De Magneet
  Maasstraat 2
  3812 HS Amersfoort

  Tel: 033 461 71 97
  E-mail: info.magneet@meerkring.nl

  Plan route

  Volg ons

  Volg ons op Linkedin:
   

  Stichting

  Obs De Magneet is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl.


  Lees verder