Zomer Huttenbouwen

Beste kinderen en ouders,

Jaarlijks wordt in de laatste week van de zomervakantie de zomerhuttenbouw week georganiseerd in speeltuin Rivierenwijk in het Soesterkwartier. 

Helaas gooien de Corona maatregelen dit jaar roet in het eten. Onze premier heeft aangegeven dat evenementen tot 1 september zijn afgelast. Binnen onze activiteit kunnen wij ook de richtlijnen van het RIVM niet waarborgen. Voor jullie en onze veiligheid in strijd tegen Corona, daarom dit jaar geen real live huttenbouwweek in speeltuin Rivierenwijk.

Maar niet getreurd wij laten de huttenbouw niet zomaar voorbij gaan! Onze organisatie heeft de koppen bij elkaar gestoken en een heus Corona proof huttenbouw programma bedacht.

In de laatste week van de zomervakantie "24 t/m 28 augustus" organiseren wij de huttenbouw challenge. Een week lang krijgen jullie elke dag een nieuwe huttenbouw challenge van ons te horen via onze website. Deze kun je in en om je eigen huis uitvoeren. Het is zeker de moeite waard om mee te doen want wij kiezen elke dag een winnende hut. De makers van deze winnende hut krijgen een leuk prijsje. Dus er valt elke dag iets te winnen.

Nieuwsgierig geworden? Check dan onze website (www.zomerhuttenbouwen.nl) en schrijf je in voor de huttenbouw challenge. 

Tot slot, we zijn op zoek naar enthousiaste ouders / verzorgers die willen meedraaien in de organisatie (denk aan het verzamelen van hout, pr/communicatie, sponsoren zoeken, subsidieaanvragen, e.d.). Lijkt dit je iets? Kom dan ons enthousiaste team versterken. Je kunt ons bereiken via het volgende e-mailadres: info@zomerhuttenbouwen.nl 

Hartelijke groet,

De huttenbouw commissie

Media
 • Knipsel
 • Knipsel2
No demo item exists for the selected template.

  Contact

  obs De Magneet
  Maasstraat 2
  3812 HS Amersfoort

  Tel: 033 461 71 97
  E-mail: info.magneet@meerkring.nl

  Plan route

  Volg ons

  Volg ons op Linkedin:
   

  Stichting

  Obs De Magneet is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl.


  Lees verder