ZomerPretPas

De 4e editie van de ZomerPretPas komt eraan! 


Ook deze zomervakantie kunnen kinderen weer op avontuur door de hele stad en iets daarbuiten met de gratis ZomerPretPas. Het thema is dit jaar: Duurzaamheid! Wat is duurzaamheid en hoe kan jij meehelpen? Ga in de ZomerPretPas op zoek naar de antwoorden.  

Reis mee naar Natuurwereld, Creatiefwereld, Ontdekwereld, Smulwereld en Sportwereld. Ontdek dat je er van alles kan doen zoals sporten, knutselen, muziek maken, een game spelen, bouwen of zelfs een ijsje halen!  Heb je leuke zomeractiviteiten ontdekt? Op vertoon van de ZomerPretPas zijn de aangeboden zomeractiviteiten gratis of met korting te bezoeken. 
Dit jaar is de ZomerPretPas ietsje anders dan je van ons gewend bent, dat komt door het coronavirus, maar met meer dan 87 superleuke zomeractiviteiten en twee avontuurlijke speurtochten hoef je je niet te vervelen in de zomervakantie :-) 

In de week voor de zomervakantie krijg je een gratis ZomerPretPas via school. Jouw juf of meester deelt de ZomerPretPas uit in de klas. Schrijf gelijk jouw naam op blz.3 en teken jezelf op het pasfoto vlakje. Zo maak je jouw ZomerPretPas klaar voor gebruik en kan je mee op reis! 

Wil je meer informatie en/of uitleg over hoe de ZomerPretPas werkt, kijk dan naar onze leuke uitlegfilmpjes op ons You Tube kanaal en op onze website: www.zomerpretpas.nl 
Leuk als je ons jouw ZomerPretPas avonturen laat weten! 

Veel ZomerPret! Media
 • Knipsel4
No demo item exists for the selected template.

  Contact

  obs De Magneet
  Maasstraat 2
  3812 HS Amersfoort

  Tel: 033 461 71 97
  E-mail: info.magneet@meerkring.nl

  Plan route

  Volg ons

  Volg ons op Linkedin:
   

  Stichting

  Obs De Magneet is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl.


  Lees verder