De Tamtam


Speelleergroep (2- 4 jaar)   

      

In de speelleergroep (peuterspeelzaal 'nieuwe stijl') krijgen de peuters de ruimte om zich te ontwikkelen en de wereld om zich heen te ontdekken. Figuurlijk en ook letterlijk: de medewerker vinden het heerlijk om binnen en buiten met de kinderen op avontuur te gaan. Er wordt gewerkt met erkende voorschoolse educatieve programma's om de ontwikkeling van de peuters te begeleiden en te stimuleren.

Samen spelen


Bij de speelleergroep spelen de kinderen samen met leeftijdsgenootjes. Dat is leuk, en ook leerzaam: ze leren rekening houden met anderen, samenwerken, delen, op hun beurt wachten... Allemaal vaardigheden die ze meenemen wanneer zij naar de basisschool gaan en in hun hele verdere leven.

Meer informatie of aanmelden

Kijk voor meer informatie over speelleergroep door Ska Kinderopvang of om uw kind aan te melden op www.ska.nl. De Magneet, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

obs De Magneet
Locatie Maas;
Maasstraat 2
3812 HS Amersfoort

Locatie Dollard;
Dollardstraat 141
3812 EV Amersfoort

Tel: 033 461 71 97
E-mail: info.magneet@meerkring.nl

Plan route

Volg ons

Volg ons op Facebook


Stichting

obs De Magneet is aangesloten bij Meerkring, stichting voor openbaar primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl.

Lees verder