De Tamtam

Speelleergroep (2- 4 jaar)

In de speelleergroep (peuterspeelzaal 'nieuwe stijl') krijgen de peuters de ruimte om zich te ontwikkelen en de wereld om zich heen te ontdekken. Figuurlijk en ook letterlijk: de medewerker vinden het heerlijk om binnen en buiten met de kinderen op avontuur te gaan. Er wordt gewerkt met erkende voorschoolse educatieve programma's om de ontwikkeling van de peuters te begeleiden en te stimuleren.

Samen spelen

Bij de speelleergroep spelen de kinderen samen met leeftijdsgenootjes. Dat is leuk, en ook leerzaam: ze leren rekening houden met anderen, samenwerken, delen, op hun beurt wachten... Allemaal vaardigheden die ze meenemen wanneer zij naar de basisschool gaan en in hun hele verdere leven.

Meer informatie of aanmelden

Kijk voor meer informatie over speelleergroep door Ska Kinderopvang of om uw kind aan te melden op www.ska.nl.