De WigwamBuitenschoolse opvang (4-12 jaar)


Na schooltijd is het tijd om even te ontspannen, wat te drinken, je verhaal kwijt te kunnen en dan... lekker spelen! Verkleden als piraat, ridder of prinses. Het mooiste vliegtuig bouwen van lego of hout, samen een modeshow organiseren. Dollen met vrienden, buiten een hut bouwen, met z'n allen voetballen. Of gewoon rustig een boek lezen of een spelletje doen, want dat kan natuurlijk ook.

Uitdagende en afwisselende activiteiten


Naast de ruimte om lekker hun gang te gaan, bieden de medewerkers de kinderen een uitdagend en afwisselend programma met activiteiten, workshops, clinics en uitstapjes op het gebied van sport & spel, cultuur, creativiteit en natuur & techniek. Iedere pedagogisch werker heeft zo z'n eigen talent of specialisme, en er wordt vaak samengewerkt met andere partijen. De kinderen kiezen zelf aan welke activiteiten zij meedoen.

Meer informatie of aanmelden


Kijk voor meer informatie over buitenschoolse opvang door Ska Kinderopvang of om uw kind aan te melden op www.ska.nl. 


De Magneet, voor ouders
die op zoek zijn naar een
passende school voor hun kind(eren)!

Contact

obs De Magneet
Maasstraat 2
3812 HS Amersfoort

Tel: 033 461 71 97
E-mail: info.magneet@meerkring.nl

Plan route

Volg ons

Volg ons op Linkedin:
 


Stichting

Obs De Magneet is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl.


Lees verder